Украинската противовъздушна отбрана свали 35 от общо 39 изстреляни от

...
 Украинската противовъздушна отбрана свали 35 от общо 39 изстреляни от
Коментари Харесай

Украйна заяви, че е свалила 35 от общо 39 изстреляни от Русия дронове тази нощ

 Украинската противовъздушна защита смъкна 35 от общо 39 изстреляни от Русия против територията ѝ дронове през миналата нощ, оповестиха военновъздушните сили на Украйна, представени от " Украинска истина ". 
 
Повечето от безпилотните летателни средства са унищожени над източните и южните украински области, показаха Военновъздушни сили в обществената мрежа Telegram. Не се прецизира дали има опустошения.
 
В нощта на 10 март съветските окупатори нанесоха удари по Харковска област и Донецка област с 4 зенитни управляеми ракети С-300 и 39 ударни безпилотни летателни апарата вид " Шахед " (изстреляни от нос Чауда, краткотрайно окупирания Крим и Приморско-Ахтарск в Руска федерация).
 
В резултат наработата на украинската Противовъздушна отбрана са свалени 35 дрона в Кировоградска, Николаевска, Днепропетровска, Черкаси, Одеса, Херсонска, Хмелницка, Виница, Киевска и Житомирска област, прибавят от Военновъздушни сили на ВСУ.
 
Повечето от задачите са унищожени от силите и средствата на мобилните огневи групи на Силите за защита на Украйна. Изтребители, зенитно-ракетни елементи на Военновъздушни сили и системи за електронна война също са взели участие в отблъскването на въздушната офанзива.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР